Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Dan Comşa, antrenorul liderului de toamnă în Liga a IV-a Alba: „Vom mai face transferuri la Viitorul Sântimbru, pentru a ataca promovarea”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Dan Comşa, la prima experienţă ca şi principal a izbutit să se claseze pe prima poziţie a ierarhiei Ligii a IV-a Alba, cu Viitorul Sântimbru, la mijlocul campionatului.Viitorul Santimbru - Energia Sasciori 25

Liderul de toamnă, unul nescontat la startul stagiunii, când principalele pretendente la şefie erau Mureşul Vinţu de Jos, Şurianu Sebeş sau Euro Şpring a demonstrat că „forţa şi unitatea grupului” – citat din Dan Comşa este un factor foarte important în obţinerea rezultatelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citeşte şi: VIDEO: Viitorul Sântimbru a sărbătorit inedit locul întâi la finalul turului Ligii a IV-a Alba, la bustul lui Samoilă Mîrza din Galtiu

Turul reprezintă un vis frumos. Sunt foarte mulţumit de ce am realizat, mai ales că nu am cedat niciun punct pe teren propriu. La «lista de cumpărături», o să mă consult cu oficialii echipei, au avut mână bună în vară„, a declarat antrenorul Dan Comşa.

Viitorul Sântimbru are 7 puncte avans raportat la urmăritoare şi se pregăteşte de atacarea promovării în Liga a 3-a, un deziderat fiind o campanie fructuoasă de transferuri în intersezon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea