Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO/ Clement Negruț: ”Mă voi ocupa de modificarea Legii Electorale. Trebuie să reducem numărul de documente necesare pentru depunerea unei candidaturi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PMP Alba a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este nemulțumit de cantitatea imensă de documente, în mare parte inutile, necesare pentru înscrierea candidaților la alegerile locale din acest an și că este hotărât ca, după alegeri, să ceară modificarea Legii Electorale.

pmp alba”Eu cred că o simplificare a modului de a participa în alegeri este absolut necesară. USL-ul a ținut neapărat să complice lucrurile, pentru că aici este mâna PNL-ului și a PSD-ului. Am participat la dezbateri și au fost mulți care au spus că nu este în regula. În plus, este un volum imens de muncă pentru circumscripțiile electorale”, a spus Negruț precizând că se cer inclusiv declarații pe proprie răspundere că nu au făcut poliție politică unor candidați născuți după anul 1990:

Potrivit liderului PMP, în județul Alba partidul a depus liste complete pentru Primărie și Consiliul Local în 64 de unități administrative, în 6 are doar liste de consilieri locali, iar în 8 comune (Cenade, Ocoliș, Gârda, Doștat, Șpring, Șibot, Săliște și Întregalde) nu are niciun candidat.

În final, Clement Negruț a recunoscut că a fost o greșeală ca PMP Alba să să fie primul partid din județ care își anunță candidații, deoarece a dat posibilitatea ca aceștia să fie ”racolați în secunda doi”, de alte formațiuni politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea