VIDEO/ Clement Negruț: ”Mă voi ocupa de modificarea Legii Electorale. Trebuie să reducem numărul de documente necesare pentru depunerea unei candidaturi”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Președintele PMP Alba a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este nemulțumit de cantitatea imensă de documente, în mare parte inutile, necesare pentru înscrierea candidaților la alegerile locale din acest an și că este hotărât ca, după alegeri, să ceară modificarea Legii Electorale.

pmp alba”Eu cred că o simplificare a modului de a participa în alegeri este absolut necesară. USL-ul a ținut neapărat să complice lucrurile, pentru că aici este mâna PNL-ului și a PSD-ului. Am participat la dezbateri și au fost mulți care au spus că nu este în regula. În plus, este un volum imens de muncă pentru circumscripțiile electorale”, a spus Negruț precizând că se cer inclusiv declarații pe proprie răspundere că nu au făcut poliție politică unor candidați născuți după anul 1990:

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit liderului PMP, în județul Alba partidul a depus liste complete pentru Primărie și Consiliul Local în 64 de unități administrative, în 6 are doar liste de consilieri locali, iar în 8 comune (Cenade, Ocoliș, Gârda, Doștat, Șpring, Șibot, Săliște și Întregalde) nu are niciun candidat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În final, Clement Negruț a recunoscut că a fost o greșeală ca PMP Alba să să fie primul partid din județ care își anunță candidații, deoarece a dat posibilitatea ca aceștia să fie ”racolați în secunda doi”, de alte formațiuni politice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Anti politica 29 aprilie 2016 at 17:20

Ideie buna dar prea tarziu propusa sa se aplice !Preocupare trebuie sa fie si pentru reducerea la jumatate a gloatei de consilieri locali si judeteni si niciunul sa nu mai primeasca bani publici,iar mandria de consilier sa primeze !Dar si haita de parlamentari sa fie redusa la maxim 200…..(unii intrusi dupa afaceri) si cu pana la 2 mandate ca va ajunge !Nu vreti sa votati astfel de initiative ca nu mai pica…..Multi de abia steptam 4.06. sa dispara ,,dragii vampiri,, de pe listele de vot !

Bosanceanu 3 29 aprilie 2016 at 17:25

Fixati si o limita de varsta,maxim 50 ani,nu ca Pistol din Oarda ce are vreo 82……..

pilu 29 aprilie 2016 at 21:31

Ce fel de oameni ai adus in partid daca in secunda 2 pleaca.

zoro 2 mai 2016 at 20:08

Grabestete Negrutule ca se termina mandatul si altul nu mai apuci si apropo spunei la dom Cutean Silviu sa plateasca abonamentul la gunoi sa nu mai arunce gunoiul pe camp ca nu avem nevoie de astfel de consilieri!!!

horea 3 mai 2016 at 1:47

VAI DE CAPUL TAU , AMARASTEAN DE NEGRUT, CU OAMENI CA CEI DIN ECHIPA TA NU FACI NICI O BRANZA..AI ADUNAT GUNOAIE IN JURUL TAU, TOT UNUL SI UNUL LA LIPSA DE CARACTER, JOSNICIE SI CEI MAI ISCUSITI TRADATORI!!!…LASA-NE!!!LASA-NE!!!

ADRIAN NEGREA 3 mai 2016 at 20:54

Tu ai cea mai slaba sansa de a iesii primar,tu candidezi pentru consilier local.Nu esti de nici o treaba..!!!

Comentariile sunt oprite