Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Tentativă de suicid la Sebeș – un bărbat s-a împușcat cu o armă de vânătoare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 56 de ani din Sebeș a fost transportat de urgență la Spital după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit polițiștilor acesta s-a împușcat cu o armă de vânătoare, în grădina casei.

Rănile provocate sunt deosebit de grave, bărbatul fiind în stare de inconștiență în momentul în care a fost preluat de personalul medical al ambulanței.

UPDATE: Bărbatul lucrează ca lăcătuș mecanic, este vânător autorizat și deține arma în mod legal. Acesta s-a împușcat în zona pieptului iar pentru investigații și tratament medical de specialitate a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD care l-a preluat și îl transportă la Tg. Mureș.

Conform informațiilor de la IPJ Alba împușcătura a fost auzită de un vecin care a sunat la 112. În momentul în care a fost găsit bărbatul avea lângă el o lumânare aprinsă. Incidentul a avut loc în grădina unei locuințe de pe str. Răchitei.

UPDATE 2:Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că A.I., de 56 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla în gradina locuinţei sale, a încercat să se sinucidă cu o armă de vânătoare, deţinută în mod legal, împușcându-se în zona toracică.

Victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD care a transportat-o la un spital din Târgu Mureş.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu a fost găsit nici un bilet prin care bărbatul să-şi fi explicat gestul ci doar o lumânare pe care acesta a aprins-o înainte de a încerca să-şi ia viaţa. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea