Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Turul al doilea al Cupei României se dispută pe 27 septembrie | Partide interesante la Sâncel, Răhău şi Rădeşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 1Cupa AJF Alba27 echipe de Liga a V-a; 16 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programată să se dispute în 27 septembrie, ora oficială fiind 16:00), iar AS Dacia Mihalț este echipa norocoasă, care se califică direct în turul următor, în urma tragerii la sorți, efectuate de reprezentantul ligii a V-a, Popa Dan. Stabilirea zilelor și orelor de disputare a jocurilor, va fi făcută de Comisia de competiții, în funcție de opțiunile echipelor, cererea de modificare a orei sau a zilei de disputare putând fi depusă până miercuri 23.09.2015, ora 15:00.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa cum se știe, cele 34 de echipe de Liga a V-a (înscrise în campionatul 2015-2016) și-au disputat prima etapă de Cupa României, cu o săptămână înaintea începerii campionatului. 16 echipe calificate (5 din Seria 1, 6 din Seria 2 și 5 din Seria 3), își vor disputa jocurile etapei a doua de cupă, astfel că în urma împerecherii pe criteriul geografic și valoric, meciurile programate a se disputa în 27 septembrie, vor fi următoarele:

 

CS VIITORUL UNIREA – AS FORTUNA LUNCA MUREȘULUI

 

AFC VIITORUL RĂHĂU – AS HIDROMECANICA ȘUGAG

 

AS PROGRESUL FĂRĂU – ACS BĂGĂU

 

AS LIMBENII LIMBA – AS DEL DODO ALBA IULIA

 

ACS INDUSTRIA GALDA II – AFC DECEBAL CRICĂU

 

AS NAȚIONAL RĂDEȘTI – AS SPORTUL LIVEZILE

 

AS AVÂNTUL SÂNCEL – AS NICOLAE LINCA CERGĂU

 

CS SPICUL BUCERDEA – AS VIITORUL SÂNTIMBRU II

 

AS DACIA MIHALȚ – Calificată în turul următor.

 

Primele echipe menționate vor fi organizatoarele jocurilor respective! AS Dacia Mihalț (Seria 1) a fost echipa norocoasă, fiind extrasă pentru a se califica direct în etapa cu numărul 3 a Cupei României.

 

Pe lângă cele 9 echipe de liga a V-a (care se vor califica după etapa a II-a de cupă), în etapa a III-a vor intra 9 echipe de liga a IV-a, după cum urmează: CS RAPID CFR TEIUȘ, AS INTER CIUGUD, AS DALIA SPORT DAIA ROMÂNĂ, CS CIL BLAJ, CS OCNA MUREȘ, AS ENERGIA SĂSCIORI, AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA, AS VIITORUL SPICUL DAIA ROMÂNĂ, AS GAZ METAN VALEA LUNGĂ.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea