Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trenurile cu destinația Alba Iulia vor fi suplimentate cu vagoane cu ocazia minivacanței prilejuite de Ziua Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia minivacanței prilejuite de Ziua Națională a României, CFR Călători va adapta capacitatea de transport la cerințele de trafic.

FOTO: „UNIŢI SUB TRICOLOR” la Alba Iulia, de 1 Decembrie. 1918 „Bat Clopotele, Vestind Reîntregirea !”Trenurile de pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane către destinații precum: Alba Iulia, Iași, Timișoara, Sighetul Marmației, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Suceava, Cluj-Napoca, dar și spre destinațiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (Stațiunea Straja), Piatra Neamț, etc.

Agențiile de voiaj din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina și Iulius Mall, precum și cele din incinta Oficiilor Poștale vor fi deschise conform programului de lucru al hipermarketurilor și Poștei Române, iar restul agențiilor, în zilele cu afluența scăzută din 30 noiembrie și 1-2 decembrie 2016 vor fi închise.

Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziționarea biletelor de tren din timp:

ˇ Online de pe www.cfrcalatori.ro;

ˇ De la automatele XsellKiosk din gari;

ˇ De la automatele ZebraPay;

ˇ Prin rezervare telefonica;

ˇ De la agențiile de voiaj CFR;

ˇ De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

De asemenea, la achiziționarea biletelor puteți beneficia de reduceri importante. Pentru detalii click aici.

CFR Călători mulțumește tuturor celor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Înainte de călătorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau sa se adreseze personalului nostru din stații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea