Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șoferi din Cluj Napoca și Sebeș depistați în trafic, deși aveau permisele de conducere suspendate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi șoferi din Cluj Napoca și respectiv Sebeș au fost depistați luni de polițiștii din Alba conducând pe drumurile publice, deși aveau permisele de conducere suspendate.

Primul caz, a fost înregistrat în jurul orelor 18.48, de poliţiştii Serviciului Rutier Alba, care l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, având permisul de conducere suspendat. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 19.40, poliţiştii Postului de Poliţie Cut l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Fumari din comună, având permisul de conducere suspendat. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea