Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șofer din Alba Iulia prins de polițiști după ce a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 24 iulie, in jurul orei 1725, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Vânătorilor din Alba Iulia a avut loc un accident rutier iar şoferul care l-a provocat a părăsit locul producerii lui.

trafic-blocat-intre-mogosoaia-si-chitila-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-18451955Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Orăştie, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism al cărei şoferiţă şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să fie transportată la spital.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, autoturismul implicat în accident a fost identificat şi oprit, în trafic, pe raza oraşului Teiuş. La volanul acestuia era B.F., de 31 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea