Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Şi Sportul Sebeş s-a retras din Liga a IV-a! *AJF Alba ia în calcul refacerea ţintarului şi amânarea startului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din motive financiare, Sportul Sebeş s-a retras din Liga a IV-a, eşalon care în acest moment are numai 14 echipe, după abandonul anterior al Perlei Jidvei. Criza financiară a lovit din plin şi „fotbalul mic” din Alba în acest sezon. În atari condiţii, oficialii AJF Alba iau în calcul inclusiv refacerea ţintarului în al 4-lea eşalon, dar şi amânarea cu o săptămână a startului, lucru posibil miercuri în cadrul întâlnirii de la Stadionul „Cetate”, ce precede Supercupa AJF Alba, de la ora 18.00, între Metalurgistul Cugir şi Performanţa Alba Iulia. „În cazul în care vor rămâne 14 echipe, se poate lua în calcul amânarea cu o săptămână a debutului turului şi refacerea ţintarului, lucru solicitat în mod oficial de Viitorul Sântimbru, printr-o adresă scrisă„, a declarat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba. În acelaşi timp însă se aşteaptă lămurirea situaţiei juridice a CSO Cugir, care a solicitat loc în Liga a IV-a, dar încă nu se ştie daca va juca măcar în Liga a V-a.

Liga a IV-a Alba urma să debuteze în 24-25 august, ţintarul stabilindu-se vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba.

*”Aşteptam sprijin de la primărie!”, afirmă Gabriel Ţoţonea

Aşteptam în aceste zile să ajungem la un acord de colaborare cu primăria din Sebeş, însă acest lucru e posibil abia în primăvara viitoare. În consecinţă am luat pauză un an, nu se va juca fotbal în Sebeş în ediţia 2013-2014. Toţi promit, fac şi dreg însă sunt singur, iar lipsa resurselor financiare contează foarte mult”, a spus Gabriel Ţoţonea, finanţatorul echipei Sportul Sebeş. Jucătorii s-au împrăştiat rapid: Iouraş, Bălaş, Mitrea – Performanţa Ighiu, Vlaic, E. Dragomir, H. Marian, Ifrim – Dalia Sport Daia Română, Andreica – Inter Ciugud, Stănilă, Diaconu – Viitorul Sântimbru, Haiduc – Arena Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea