Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultatele acțiunii ”Blocada” în județul Alba: În 6 zile polițiștii au aplicat peste 1.000 de amenzi în valoare totală de 216.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada  6 – 12 august a.c., poliţiştii din Alba au constatat peste 60 de infracţiuni şi au aplicat peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 220.000 lei, în cadrul acţiunii Blocada, desfăşurate de Poliţia Română, pentru prevenirea faptelor  antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei.

actiune politieÎn perioada 6 – 12 august a.c., la acțiunile desfăşurate la nivelul judeţului Alba, au participat, în medie, zilnic, 232 de poliţişti. Din totalul acestora, 118 au fost de la ordine publică, 50 de la rutieră, 36 de la investigaţii criminale, 19 de la transporturi şi 6 de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma celor 18 acţiuni punctuale desfăşurate în această perioadă, poliţiştii din Alba au constatat 61 de infracţiuni, dintre care 3 de natură judiciară, 43 la regimul circulaţiei rutiere, 1 la regimul armelor şi muniţiilor, restul faptelor vizând alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 42 au fost constatate în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat o persoană urmărită, posesoarea a unui mandat de executare a pedepsei închisorii şi a unui mandat de arestare preventivă.

Totodată, au fost aplicate 1.067 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 216.700 lei, dintre care 100 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 947 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, restul de sancţiuni fiind aplicate la alte acte normative.

Dintre sancţiunile aplicate în trafic, 8 au fost pentru consum de alcool, 476 pentru viteză neregulamentară şi 23 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 57 de permise de conducere, dintre care 8 pentru consum de alcool, 9 pentru viteză, 40 pentru alte abateri şi au retras 33 de certificate de înmatriculare. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea