Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PROIECT: 33.000 de lei din bugetul municipiului Alba Iulia pentru publicații și activități cultural-patriotice în 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia vor aproba, în ședința extraordinară de luni, 10 aprilie, alocarea unor sume de bani pentru publicații și activități cultural-patriotice în anul 2017.

Astfel, pentru Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, este propusă alocarea unei sume de până la 15.000 de lei pentru editarea revistei ”Discobolul” (12 ediții a câte 350 de exemplare/ediție). Aceeași sumă va fi alocată și Fundației ”Alba Iulia 1918 pentru Unitatea și Integritatea României”, pentru asigurarea cheltuielilor de editare și tipărire a revistei ”Discobolul” (4 ediții a câte 600 de exemplare/ediție). De asemenea, un sprijin financiar de 3.000 de lei va fi acordat Societății cultural-patriotice ”Avram Iancu” din România – Filiala Alba Iulia, pentru organizarea unor activități la nivel local și județean pe parcursul anului 2017 (acțiuni comemorative ale momentelor importante din istoria românilor, simpozioane etc.).

Toți beneficiarii au obligația ca, până la finalul anului, să depună câte un raport descriptiv și decontul aferent finanțării acordate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea