Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ponta vrea o propunere mai eficace privind impozitarea bacșișului: Îl aștept pe Teodorovici, miercuri, la ședința de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Victor Ponta a spus sâmbătă, la Târgu-Jiu, că îl așteaptă pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cu o propunere mai eficace privind impozitarea bacșișului.

bon fiscal bacsis06„A avut ieri (vineri — n.r.) domnul Teodorovici o întâlnire cu tot mediul de afaceri, în special din industria serviciilor. Ei erau cei care ne-au propus să impozităm bacșișul, acum după prima lună s-au răzgândit și ei, s-a răzgândit și domnul Teodorovici, îl aștept miercuri cu o propunere concretă. Din 100 de măsuri pe care le luăm, nu cred că sunt bune toate, poarte sunt 90. Dacă 10 sunt proaste nu perseverăm în ele, așa că nu am nimic în ideea de a face un pas înapoi într-o chestiune dacă merge prost. N-am nicio problemă să facem un pas înapoi sau să găsim o soluție mai deșteaptă și îl aștept pe domnul Teodorovici miercuri la ședința de Guvern cu o propunere mai eficace decât cele de până acum”, a afirmat Victor Ponta.

În context, prim-ministrul a precizat că, în urma acțiunilor de combatere a evaziunii fiscale, în primul trimestru al anului au fost înregistrate încasări la buget de un miliard și jumătate de euro.

„La ce nu fac un pas înapoi este faptul că efortul de combatere a evaziunii fiscale la nivel național este un lucru esențial pentru România și dacă am obținut un miliard și jumătate de euro în plus încasări la buget în primele luni, nici nu vreau să mă gândesc câtă evaziune fiscală este dacă cu un pic de sperietură am scos un miliard și jumătate de euro în primul trimestru”, a conchis Victor Ponta.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea