Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Poliția Română a aplicat, în ultimele 10 zile, aproape 31.000 de sancțiuni pentru viteză. Peste 1.200 de permise, reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma acţiunilor desfăşurate, pe parcursul a 10 zile, poliţiştii au aplicat aproape 31.000 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au sancţionat peste 4.100 de biciclişti, care nu au respectat normele în vigoare.

În perioada 17 – 26 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză şi combaterea nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice a bicicliştilor.

În activităţile specifice, au fost angrenaţi 1.860 de poliţişti, dintre care 1.161 din structurile de poliţie rutieră şi 699 din structurile de ordine publică,  care au acţionat cu peste 420 de aparate radar.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 30.909 abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 1.252 de permise de conducere, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h.

De asemenea, au fost aplicate 4.138 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice a bicicliştilor.

Totodată, poliţiştii au constatat 948 de infracţiuni, dintre care 733 la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi 215 de altă natură.

Acţiunile vor continua şi în perioada următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea