Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

O nouă plecare de marcă de la CSU Alba Iulia, Alexandra Uiuiu – la CSM Satu Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

alexandra-uiuiu-csu-alba-iulia-3Alexandra Uiuiu, căpitanul formaţiei universitare de baschet feminin CSU Alba Iulia, echipă ajunsă din motive financiare în eşalonul secund, a părăsit formaţia din Cetatea Marii Uniri, vicecampioană naţională sezonul trecut şi a semnat un contract cu CSM Satu Mare, echipă ce va activa în prima ligă.

Am petrecut o perioadă foarte bună la Alba Iulia, ţin la acest club, îl respect. Am evoluat 5 ani pentru CSU, am stat aici cel mai mult în cariera mea, firesc că există sentimente deosebit de plăcute. Normal că mi-aş dori să revin în viitor aici, la Alba Iulia„, a spus Alexandra Uiuiu.

Internaţionala „tricoloră”, în vârstă de 27 de ani are la activ o perioadă îndelungată petrecută la CSU Alba Iulia şi era cea mai experimentată echipieră a formaţiei condusă de Nicuşor Marcu. Iniţial, după ce s-a abandonat activitatea pe prima scenă, Alexandra Uiuiu a anunţat că vrea să continue la Alba Iulia, dar oferta sătmareană a convins-o să plece.

*Va reveni în noiembrie

După ce a suferit o accidentare complicată la genunchiul drept, în 2015, suportând o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate, motiv pentru care a stat o perioada îndelungată departe de parchet, Alexandra Uiuiu a revenit pentru două luni pe teren (sfârşitul anului trecut şi începutul anului acesta), dar s-a reaccidentat şi va reintra în circuit în luna noiembrie, momentan bifând perioada de recuperare. „Faptul că CSU va activa în eşalonul secund a contat în luarea deciziei. Aveam nevoie de o schimbare, să ies din starea aceasta de confort, dată de perioada îndelungată petrecută la Alba Iulia, pentru a creşte, a progresa. Este important că rămân în circuitul primei scene„, a declarat Alexandra Uiuiu.

Jucătoarea originară din Sibiu este cea mai longevivă jucătoare din istoria CSU Alba Iulia şi încearcă să-şi aşeze cariera într-o nouă turnură, după ce a suferit din motive medicale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea