Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liviu Coacăză, noul director al CS Unirea Alba Iulia, înlocuindu-l în funcţie pe Corneliu Mureşan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liviu Coacaza CS Unirea Alba Iulia 1Începând din 26 mai 2016, Liviu Coacăză este noul director al Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, înlocuindu-l în funcţie pe Corneliu Mureşan. „Am fost numit temporar în funcţia vacantă, prin Ordin al Ministrului Tineretului şi Sportului, până la ocuparea postului prin concurs” a declarat Liviu Coacăză, care miercuri, 1 iunie va împlini 54 de ani.

Documentul a fost semnat de Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului.

CS Unirea Alba Iulia are o reprezentantă la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, pe mărşăluitoarea Ana Rodean, în proba de 20 kilometri marş.

Citeşte şi: „Wind of change” în sportul judeţean: Adrian Păştină a demisionat de la DJST Alba, Corneliu Mureşan, foarte aproape de a părăsi CS Unirea Alba Iulia!

 

Până la această decizie, Liviu Coacăză ocupa postul de consilier la CS Unirea Alba Iulia, începând din 2013. Respectiva rocadă în fruntea clubului s-a vehiculat încă de la începutul anului. „Voi participa la concurs, în momentul în care postul va fi scos de către MTS„, a precizat Liviu Coacăză, care este şi director sportiv la Mureşul Vinţu de Jos (liderul Ligii a IV-a).

O să încerc să iau legătura cu specialişti, să vedem dacă putem accesa fonduri europene pentru dezvoltarea patrimoniului. Suntem bucuroşi că CS Unirea Alba Iulia are o sportivă calificată în Brazilia 2016″,  a mai spus Coacăză.

În ultimii ani, conducerea clubului a suferit multiple modificări, în vârf succedându-se Marius Anghel, Nicolae Nistor, Radu Nicula sau Corneliu Mureşan, în funcţie de culoarea politică a guvernelor.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea