Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, în suspans: prima etapă a campionatului amânată pentru 3-4 septembrie | Semnele de întrebare rămân Industria Galda de Jos 2 şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF Alba adunare generala 45 Biroul Executiv al AJF Alba a decis ca prima etapă a Ligii a IV-a Alba să fie amânată pentru 3-4 septembrie, din pricina faptului că încă nu se ştie exact câte echipe vor participa în stagiunea 2016-2017. La fel s-a procedat şi în cazul Cupei României, turul inaugural în care trebuiau să joace formaţiile din Liga a V-a.

Era destul de riscant să începem în asemenea situaţie, să fi pornit cu 16 echipe şi apoi să rămână 14 şi în fiecare rundă să stea două formaţii.  Dacă e nevoie, o să introducem o etapă intermediară la Liga a IV-a„, a precizat Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba.

Deocamdată, Gaz Metan Valea Lungă a luat locul echipei Euro Şpring.

Iniţial s-a stabilit ca runda inaugurală să se dispute în weekend-ul 27-28 august, dar însă sunt semne de întrebare în privinţa componenţei Ligii a IV-a, în condiţiile în care AFC Unirea 1924 Alba Iulia aşteaptă loc sub soarele Ligii a 3-a (sunt semnale că seriile vor fi definitivate abia în 26 august), iar Industria Galda de Jos 2 nu e sigură că va lua startul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea