Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr își folosește farmecele să îi atragă pe PNL-iștii din Alba înspre ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Omul de afaceri Ioan Lazăr, numit recent în funcția de co-președinte al organizației ALDE Alba a explicat de ce este mai potrivit în această poziție decât predecesorul său, Ioan Uțiu.

ALDE Alba _Ioan LazarAcesta a afirmat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat Daniel Constantin, co-presedintele partidului la nivel național, că este mai potrivit decât Uțiu să convingă cât mai mulți dintre foștii săi colegi liberali să treacă în barca ALDE.

“Sunt mai potrivit decât fostul co-președinte (n.r. Ioan Uțiu) pentru ca să atragem în ALDE tot ce se mai poate atrge de la liberalii din Alba. Discuții am avut și avem în continuare cu foștii mei colegi. Avem dicuții și cu primari, viceprimari, consilieri din PNL”, a susținut Ioan Lazăr. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea