Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În ultimul amical, CS Hunedoara – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 2-1 (0-1) | „Alb-negrii”, eșec la ultimul test

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Hunedoara a făcut tot posibilul să-și ia revanșa după acel 0-5 de la Oarda de Jos, echipa din Hunedoara impunându-se cu scorul de 2-1 (0-1) în fața „alb-negrilor”.

Uniristul Andrei David a marcat în minutul 42, aceasta intrând de puțin timp în teren, cu un șut de la 17 metri. La reluare, agresivitatea gazdelor a continuat, iar CS Hunedoara a întors rezultatul marcând în minutele 68 și 85.

În primul mitan Davidaș, Ioani și Scrob au părăsit terenul din pricina accidentărilor, adversarii jucând agresiv, aproape de limitele regulamentului. „Un test util care ne-a arătat anumite minusuri, pe care sperăm să le retușăm până la startul stagiunii„, a precizat Adorian Himcinschi.

Echipe: *AFC Unirea (antrenor Adorian Himcinschi): Căt. Suciu – B. Ștef, Scrob, Ad. Matei, Al. Giurgiu – Ioani, Selagea – F. Morar, Davidaș, S. Culda – Lăsconi; au intrat Petric, M. Oprea, An. David, S. Iacșa, Cordoș, Schiau, Onacă; absenți G. Toma, N. Rus, Goguța, Joldeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea