Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În prima etapă a Ligii Naţionale, HC Alba Sebeş – CSM Unirea Slobozia 22-25 (13-13) | Debut cu eșec pentru nou-promovata lui Teanu Popa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După un deceniu, Sebeşul a revenit cu un eșec în elita handbalului feminin autohton, în etapa inaugurală a noii ediţii a Ligii Naţionale, în Sala „FloriHC Alba Sebes 281n Fleşeriu” fiind programat meciul HC Alba Sebeş – CSM Unirea Slobozia, încheiat cu scorul 22-25 (13-13).

*Totul s-a rupt după pauză

Momentul cheie al jocului a fost începutul actului secund, când de la 13-13, vizitatoarele au marcat de 5 ori consecutiv, lucru determinant în economia meciului.  HC Alba Sebeș a încercat, s-a apropiat la 16-18 (min. 45) și 20-21 (min. 51), dar n-a fost de ajuns.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Alexandra Andrei – 14, Nicoleta Safta, Ana Ciolan, Lavinia Lupșa (fostă Dobromir), Bianca Bogdan, Andreea Antoce, Alina Șorodoc, Cristina Șunea, Nicoleta Rusu – câte unul (au mai jucat Paula Vilan, Bianca Curmenț, Andreea Pătulean, Paula Hoha, Cristina Predoi; Iulia Andrei, Cristina Mitrache)

*Teanu Popa: „N-am avut atitudinea dorită”

M-a supărat că n-am avut atitudinea dorită. Am fost apatici într-un joc care avea o importanță aparte din toate punctele de vedere. Am evoluat sub potențial și trebuie să recunoaștem acest lucru. De asemenea a fost un arbitraj pe care mi-l doresc oricând în deplasare„, a precizat antrenorul Seviștean Popa.

*Culmea coincidenței: Slobozia, arbitrii și observatorii la același hotel

Dincolo de erorile noastre, nu pot să nu comentez arbitrajul vădit părtinitor. Am primit multe aruncări de la 7 metri împotriva noastră. Au fost suficiente decizii potrivnice și nu pot să nu mă întreb cum este posibilă o asemenea coincidență: ca echipa oaspete, brigada de arbitrii, delegată de la Constanța, 80 de kilometri de Slobozia, și observatorul să se cazeze la același hotel „, a comentat Virgil Costea, președintele gazdelor.

Este startul unei serii de foc, întrucât miercuri urmează deplasarea în fieful campioanei CSM Bucureşti şi apoi, weekend-ul viitor o partidă extremă cu vicecampioana HCM Baia Mare (ambele combatante prezente în Liga Campionilor).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea