// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru autostrada Sebeș-Turda, ultimul pas de dinaintea licitației

Autostrada Orastie Sebes06Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Guvernului, care a început la ora 10.00,  la puncrul 5 se află PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind modificarea Hotărârii Guvernului nr.234/2008 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Drum expres Sebeş-Turda”, ultimul pas necesar pentru finalizarea procesului de licitație pentru acest mult așteptat obiectiv de investiții.

În mod normal, până la sfârșitul anului trebuie să aflăm cine vor fi cei 4 constructori care vor avea responsabilitatea lucrărilor de execuție a celor 4 loturi de autostradă.

Informația a fost furnizată de vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, reprezentantul administrației județene pentru a face lobby la nivelul Guvernului, în ceea ce privește investițiile de infrastructură din Alba și cel care a lansat pentru prima dată ideea realizării acestei autostrăzi.

Florin Roman:Am o veste „proasta” pentru „prietenii” autostrăzii Sebes-Turda. Dupa ce a fost aprobată la nivelul CNADR, astăzi Guvernul urmează sa aprobe in sedinta extraordinara si indicatorii tehnico-economici. HG-ul este ultimul pas de dinaintea licitației de la sfârșitul acestei luni. Îmi pare rau de cei care sunt dezamăgiti ca lucrările la autostrada Sebes-Turda, pe care o doreau îngropată, vor porni in primăvara anului viitor.

UPDATE: Guvernul a adoptat această Hotărâre! Valoarea totală a investiţiei este de 4.643.146 mii lei, finanţarea efectuându-se din Fondul de Coeziune şi de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

4 Răspunsuri la Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru autostrada Sebeș-Turda, ultimul pas de dinaintea licitației

 1. albaiuleanul 18.10.2013 la 11:19

  Asa sa fie !

 2. Gabriel 18.10.2013 la 12:53

  Bla bla-uri de campanie. Exista riscul foarteeee mareeee de a nu se licita pana la sfarsitul anului pt ca nu mai este timp si astfel s-ar pierde finantarea UE.

 3. roman 20.10.2013 la 0:19

  cine ii mai crede …tradatori de tara …mafia usl udmr pdl pc = fsn = interese straine

 4. florin 20.10.2013 la 1:13

  bv roman! sunt perfect de acord cu tine