Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO|Clinica privată de obstretică – ginecologie ”GynLife” din Alba Iulia a împlinit un an de la deschidere: Noi servicii realizate în echipă cu medici din Cluj și ședință foto pentru mămici

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gynlife alba iulia14Clinica privată de obstretică – ginecologie ”GynLife” din  Alba Iulia a împlinit un an de activitate, iar acest moment, desigur, nu putea trece fără a fi marcat. Joi, la sediul centrului, echipa GynLife a sărbătorit un an de la deschidere alături de mămicile care au fost monitorizate pe perioada sarcinii în cadrul clinicii, acestea beneficiind de o ședință foto împreună cu bebelușul lor.

La ceas aniversar, ca un cadou pentru reprezentantele sexului frumos, GynLife a lansat și pachetul ”Sănătatea femeii”, ce include mai multe consultații și analize la un preț avantajos.  

Sub motto-ul ”Sănătatea femeii dă valoare vieții”, centrul medical GynLife oferă pacientelor tratamente optime cu aparatură de ultimă generaţie, într-o unitate medicală modernă cu şase paturi destinate internărilor în spitalizare de o zi, sală de intervenţii şi cabinete ultra dotate.

Citește și: cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru iubită de ziua femeii

Conceptul ”Gynlife” a apărut în Alba Iulia, în urmă cu un an, la iniţiativa dr.  Ioan Casian Lăncrăjan, medic tânăr format în Centrul Universitar din Cluj-Napoca, care a reușit să formeze aici o echipă de experţi în domeniul medical, medici dedicați profesiei și pacientului.

”Echipa noastră oferă consultații de specialitate, ecografie 2/3/4 D, controale periodice, gynlife alba iulia04tratamente medicale și chirurgicale, dar și consiliere. Sănătatea şi încrederea pacienților sunt importante pentru noi. De aceea dorim să oferim asistenţă medicală specializată la cele mai înalte standarde. Echipa clinicii noastre este formată din experţi în domeniul medical, dedicaţi găsirii celui mai bun diagnostic şi tratament. Ne-am luat angajamentul să oferim asistenţă medicală de calitate. Astfel, indiferent dacă aşteptaţi un copil sau vă confruntaţi cu o boală, împreună avem experienţa, tehnologia şi resursele necesare pentru a vă ajuta în găsirea celei mai bune soluţii. În plus, profesioniştii noştri dedicaţi îngrijirii dumneavoastră sunt instruiţi în utilizarea ultimelor tehnologii medicale”, transmite dr. Lăncrăjan.

Sărbătorirea unui an de existență aduce și performanță în rândul echipei Gynlife, care promite, în curând, servicii noi realizate în echipă cu medici din Cluj-Napoca.

gynlife alba iulia09”Având în vedere avizul favorabil pe care l-am primit în ce privește autorizarea structurii cu paturi, o să oferim, în cel mai scurt timp posibil, servicii de internare de zi precum intervenții chirurgicale (screening-ul malformațiilor fetale și chiar aminiocenteza) realizate în echipă cu medici din Cluj-Napoca”, spune dr. Ioan Lăncrăjan.

De asemenea, centrul ”GynLife” dorește ca pe viitor să realizeze relații contractuale cu Casa de Asigurări, astfel încât serviciile efectuate să fie decontate în întregime.

Întrebat fiind de unde motto-ul ”Sănătatea femeii dă valoare vieții”, dr. Lăncrăjan a spus că este ”o compoziție proprie” și că ”a plecat de la ideea că o societate fără femei sănătoase nu poate fi sănătoasă în structura ei”. ”Sănătatea femeii are o importanță deosebită, de la o viață sexuală sănătoasă, concepție, sarcină, naștere și sănătatea familiei pe toate planurile”, spune acesta.

gynlife alba iulia07Echipa ”GynLife” este formată din: Dr. Lăncrăjan Ioan Casian – medic specialist în obstetrică ginecologie şi competenţe în ecografie obstetrică și ginecologie; colposcopie; sexologie; management sanitar; dr. Kovacs Tunde  – medic specialist obstetrică ginecologie şi competenţe în medicina materno fetală, ecografie obstetrică și ginecologie, colposcopie (Cluj – Napoca); dr. Ciobotea Sergiu – medic primar ATI; dr. Clara Rădulescu – medic specialist obstetrică ginecologie; Gruian Crenguta – asistent medical; Riza Ancuța  –  asistent medical și Ichim Cristina – secretar.

Serviciile oferite de clinica medicală GynLife Alba Iulia:
–    Obstretică ginecologie
–    Ecografie ginecologică și obstretică
–    Ecografie 2/3/4 D
–    Ecografie morfologică fetală realizată de dr. Kovacs Tunde – Imogen Cluj-Napoca
–    Monitorizare sarcină fiziologică și patologică
–    Colposcopie și videocolposcopie
–    Ginecologie oncologică
–    Mici intervenții obstretică ginecologie (chiuretaj hemostatic și biopsic, biopsie, etc)
–    Consiliere pe probleme de infertilitate

Pachetul “Sănătatea femeii”, lansat la aniversarea primului an de activitate, include: consultație ginecologie/senologie; ecografie endovaginală; set analize ( ex. Babes-Papanicolau plus cultură col cu antibiogramă); control după tratament ( în maxim 30 zile). Preţul pachetului este de 310 ron.

Clinica GynLife este situată  în Alba Iulia, pe bulevardul Transilvaniei nr 29. Pentru cei care doresc să-și facă programări punem la dispoziție numerele de telefon 0741 224 945; 0358 401 700 sau adresa de e-mail [email protected]. Mai multe informații găsiți pe site-ul clinicii Gynlife Alba Iulia – http://www.ginecologiealba.ro.

FOTO: Mădălin Ciortea

[nggallery id=2382]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț O femeie din Câmpeni, de 34 de ani, a fost agresată de către fostul soț, în urma unor discuții contradictorii, într-o locuință din Alba Iulia. Polițiștii i-au făcut ordin de restricție provizoriu. Potrivit IPJ Alba, la data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea