Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Ziua Europei sărbatorită de elevii Școlii Gimnaziale nr.3 Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Europei a fost sărbătorită de elevii Şc. Gim. Nr 3 Cugir, în cadrul proiectului Unite Diversity – Europe seen by children, derulat prin intermediul organizaţiei Europe Direct Lombardy Italy.

cugir1Proiectul îşi propune să realizeze legături între şcoli din toate ţările membre ale UE prin intermediul schimbului de informaţii despre specificul geografic istoric şi cultural al zonei din care provine fiecare şcoală. De asemenea în cadrul proiectului, pe data de 9 mai 2016 au fost realizate în fiecare şcoală expoziţii cu lucrări ale copiilor carere dau diversitatea spaţiului European văzută prin ochi de copil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Şcoala Gim. Nr3 a lucrat în acest proiect alături de: Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Franţa, arătând că, prin intermediul Uniunii Europene, populaţia europeană este unită în promovarea păcii şi prosperităţii, şi că diversitatea culturală de tradiţii şi limbi a Europei constituie un element pozitiv pentru acest continent, idealul european fiind în sine, o realitate în devenire, care va continua să înflorească în ciuda tuturor obstacolelor. (Z.U.)

(Foto și text Școala Gimnazială nr.3 Cugir)

[nggallery id=2078]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea