Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Podurile de lemn din Cetatea Alba Carolina se deteriorează văzând cu ochii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Podurile de lemn din Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia sunt vizibil deteriorate, cu toate că au beneficiat, chiar și în acest an, de lucrări de recondiționare și ”plombare”.

pod-de-lemn-cetate-alba-iulia001”Calitatea îndoielnică a lucrărilor și a materialului din care au fost făcute este foarte greu, aproape imposibil, de ascuns, pentru că podurile din Cetate se deteriorează văzând cu ochii. În zadar s-au efectuat lucrări de plombare și recondiționare. E simplu, e clar, sunt proaste, trebuie schimbate”, ne-a scris un cititor pe adresa redacției.

Odată cu demararea curățeniei de primăvară din acest an în municipiul Alba Iulia, în atenția celor ce gestionează cetatea de tip Vauban au intrat și numeroasele poduri din perimetrul ei, toate din lemn, care, supuse intemperiilor și traficului pietonal, au cedat pe alocuri, în sensul că prezentau semne vizibile de uzură și șubrezire.

Citește și FOTO: Administrația locală a demarat lucrări de ”plombare” a podurilor din Cetatea Alba Carolina

În zadar s-au efectuat lucrări de întreținere, ”dacă sunt proaste, sunt proaste, n-ai ce le face”, ne scrie mai scrie cititorul.

Acesta a amintit și de incidentul petrecut în această primăvară în urma căruia podul de la Poarta I a Cetății a fost dărâmat de o biciclistă care a coborât Dealul Cetății.

”Halal poduri mai aveți”, conchide cititorul, a cărui nume vrea să rămână anonim.

[nggallery id=2711]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea