Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Fântâna arteziană din cartierul Cetate din Alba Iulia ”inundă” Parcul Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

arteziana, Cetate04Fântâna arteziană din cartierul Cetate din Alba Iulia ”inundă” Parcul Unirii din cauza unor fisuri în elementele decorative, prin care curge apa, ne-a scris un cititor, duminică, pe adresa redacției.

Elementul decorativ prin care se propulsează apa în bazin a fost ușor fisurat, determinând scurgeri peste suprafața pavată din parc.

”O fântână care a costat o ”căruță de bani” inundă Parcul Unirii, încet, dar sigur”, ne-a scris cititorul, pe adresa redacției.

Acesta a trimis și fotografiile de mai jos și o scurtă filmare.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=2280]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea