Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO – VIDEO: Ritmurile de rock ale unei trupe din Cugir au sunat mai bine ca niciodată pe scena de la Românii au talent şi i-a convins pe juraţi să-i treacă în etapa următoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trupa Serenity din Cugir a participat vineri la prima semifinală din cadrul emisiunii Românii au talent impresionând nu doar publicul, ci şi juriul.

Serenity este o trupă de tineri care ar da orice pentru a cânta ceea ce le place şi pentru a se face cunoscuţi! “Iubim nespus ceea ce facem, muzica ne leagaă, ne uneşte, suntem ca o familie. Am ales să cântăm din plăcere iar „drumurile” noastre au devenit tot mai favorabile”.

Au început în 2013 cu o voce, un toboşar, un clăpar şi un chitarist care cânta ba la bass, ba la chitară electrică. Uşor, uşor s-au înmulţit iar acum sunt în varianta finală, cei mai entuziaşti şi cei mai frumoşi.

Cântă pentru voi, pe 2 voci, Alexandra Bărbânţă şi Bogdan Todea – solişti vocali, Ada Czako – bass, Andrei Ispas – chitară solo/chitară ritm, Paul Trif – chitară solo/chitară ritm şi toboşarul care răspândeşte  pe scenă toată energia pe care o deţine, Bogdan Bura.

Genurile predominante interpretate de tinerii cugireni sunt Heavy Metal , Rock , Alternative Rock, Rock-pop.

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea