Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rapid CFR Teiuș – Șurianu Sebeș 0-9 (0-3), scor fluviu lângă Gară | La Ocna Mureș, a șasea victorie la rând pentru Dalia Sport!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rapid Teius - Surianu Sebes 18Şurianu Sebeş a egalat scorul campionatului și a învins categoric la Teiuș, scor 9-0 (3-0).

Formația din „Arini” a repurtat cel mai categoric succes stagional, unul conturat încă de la pauză, când tabela arăta 0-3, după un meci disputat într-un singur sens. Elevii antrenorilor Mihai Manea și Raul Oargă nu și-au potolit setea de goluri, mai marcând de 6 ori în mitanul secund.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Doar 30 de minute au rezistat feroviarii, cu Georgian Costea între buturi, Rapid fiind o victimă sigură în fața unei echipe avide de ofensivă și goluri, deși nu s-a bazat pe atacanții Val. Drăgan (golgheterul care s-a căsătorit ieri) și P. Muntean.

Pentru Sebeș au înscris Coltor (30), N. Găldean (35, 86, 89), Cioboată (43, autogol), Fulea (52, 69), Cl. Marcu (63), I. Grozav (71).

*Dalia Sport Daia a dat lovitura la Ocna Mureș

Condusă cu 1-0 la Ocna Mureș, gol T. Cristea (22), formația din Daia Română a întors rezultatul învingând cu 2-1, grație reușitelor semnate de Mihălțan (38) și Mura (78). Eroul meciului a fost portarul Pojar (Dalia Sport), care a apărat la 1-1, în minutul 70, un penalty executat de Cotoară.

Trupa lui Ștefan Fogoroși este la a 6-a victorie la rând și al 8-lea meci fără eșec, răstimp în care a strâns 22 de puncte.

Amfitrionii, care acum două runde au schimbat liderul (2-1 cu Viitorul Sântimbru) au avut meciul în mână (s-au aflat în avantaj, au irosit un penalty), însă au pierdut, punându-se capăt unei serii pozitive ce cuprindea 4 victorii și o remiză.

[nggallery id=2107]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea