Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Protest într-un oraș din județul Alba pentru cheltuirea responsabilă a banilor: Oamenii au vrut o discuție cu ”factorii decizionali”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câteva persoane au protestat, sâmbătă seara, la Aiud, între cerințele acestora aflându-se  cheltuirea responsabilă a banilor, transparență decizională sau fonduri europene pentru anveloparea blocurilor.

protest009Nu în ultimul rând, ei au vrut să aibă o discuție cu ”factorii decizionali” din administrația locală.

”Chiar dacă nu am fost mulți, ne-am făcut datoria față de noi și de mulți alți aiudeni, prezentându-ne în fața primăriei pentru o discuție cu factorii decizionali ai administrației locale. Însă cum modul nostru de abordare nu s-a pliat pe „cerințele secolului XXI”, am rămas după cum ne și așteptam fără nici un răspuns! Stați liniștiți, vom continua, „fiindcă ne pasă” ca să cităm un mare om politic local al zilelor noastre! Hai Aiudule dragă!!”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul de socializare Facebook.

Pe de altă parte, în sâmbătă dimineața, primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a postat următorul mesaj: ”Cine are interesul ca AIUDUL FRUMOS, cu oameni si locuri pe masura, sa fie nevazut, neauzit sau ignorat sub asediul falsei preocupari? O comunitate precum Aiudul, careia i se lipesc cu perseverenta etichete nepotrivite si false, risca marginalizarea in orice competitie. O administratie despre care se vorbeste folosind NEADEVARURI sau PRESUPUNERI este datoare sa raspunda. Si va raspunde. Cu argumente! Fiindca adevarul este ca ne aplecam asupra oricarei probleme. Fiindca ne pasa!”.

Citește și O primărie din Alba a achiziţionat cele mai scumpe laptopuri dintre toate administraţiile locale din judeţ – peste 10.000 de lei bucata

Oamenii au protestat, în fața primăriei municipiului Aiud, afișând mai multe mesaje, între care: ”Criterii pentru concursuri pe posturi publice stabilite de Consiliul Local, cu vot unanim”, ”57.000 de euro pentru Sărbătorile de Iarnă?”, ”Terenuri concesionate, nu vândute”, ”Concursuri pe posturi publice fără dedicație”, ”Gunoi prea scump și mizerie prea mare”, ”Avem un deces în parc și nu a răspuns nimeni cu funcția”, Cuști pentru maidanezi” Bani sunt, ați demonstrat”, ”Vrem ședințe LIVE că laptopuri Apple MacBook Pro aveți”.

 

[nggallery id=3263]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea