Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Pandurii 2 Tg. Jiu 1-1 (1-0)| Pas fals la debut pentru Himcinschi în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu - Pandurii Tg Jiu 81Performanţa Ighiu a debutat cu un semieșec în Liga a 3-a, remizând pe „Cetate” cu echipa secundă a Pandurilor Tg. Jiu, scor 1-1 (1-0).

În minutul 43, Bălaș a înscris un eurogol, o execuție pretențioasă de la 17 metri. Elevii lui Himcinschi au fost egalați în minutul 88, când Negrescu a profitat de o eroare majoră în defensiva adversă comisă de căpitanul Ovidiu Turuș (unul dintre cei mai constanți jucători) și a îndoliat debutul în Liga a 3-a! „Nu este începutul pe care l-am dorit. Acesta este fotbalul, din păcate. Nu mă pot bucura pe deplin de reușită, întrucât nu am câștigat acest meci. Încercăm să ne revanșăm în rundele următoare„, a precizat Cristian Bălaș.

Oltenii au aliniat o formulă extrem de tânără, din primul unsprezece numai doi jucători (Popescu, Constantin) fiind mai în vârstă de 20 de ani.

*Ocaziile ratate se răzbună

La finele unui prim act echilibrat, Bălaș a marcat un gol ce a dezmorțit tabela. După pauză, oltenii s-au arătat periculoși și au fost aproape de egalare prin Dodoi ce a tras în bara stângă de la 16 metri. Imediat, R. David a ratat o ocazie imensă (min. 65), șutul său fiind respins de pe linia porții de fundașul Celea, după ce atacantul a driblat inclusiv portarul. Și S. Turuș a irosit o oportunitate majoră în minutul 75, când a tras pe lângă bara dreaptă, atacanții Ighiului bătându-și joc de situațiile create, iar apoi amfitrionii au fost taxați pe final.

*Himcinschi: „Rezultatul este echitabil”

Jocul a fost echilibrat, iar rezultatul este echitabil. Asta deși, la scorul de 1-0 am avut două ocazii foarte clare, de care n-am profitat. Nu putem să-i imputăm nimic lui Ovidiu Turuș, au fost mai multe disfuncționalități și erori. Îmi doream foarte mult să învingem la debut. Programul este unul dificil în continuare„, a menționat Adorian Himcinschi.

Adorian Himcinschi a mizat pe R. Bodea – Buda, Potopea, Ov. Turuş, Al. Giurgiu (65, G. Toma) – F. Morar, Oniche, Bălaş (58, Negură), B. Bărculeţ (73, Bocșa) – R. David (83, M. Cristea), S. Turuş; rezerve Baba – H. Marian, R. Moga.

Pandurii Tg. Jiu 2: Popescu – Trocan, Negrescu, Celea, Constantin, Erdei, Bîrlan, Predescu, Dănăricu, Pîrcălabu, Dodoi; rezerve Oprița, Mărgărit, Miroiu, Bînzan, A. David, Șendroiu, Nemidi. Antrenor Claudiu Mocioi.

În etapa următoare, nou-promovata se va deplasa la Hunedoara.

[nggallery id=914]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea