Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Performanţa Ighiu – Millenium Giarmata 2-0 (1-0) | „Alături de Armando”, victorie la final de stagiune și al 11-lea val invincibil

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu încheie a doua stagiune petrecută în eşalonul terţ cu o  victorie cu Millenium Giarmata, formaţie din subsolul ierarhiei, scor 2-0 (1-0), goluri reușite de Fetița (27, penalty) și Tineiu (50).

Succesul a fost dedicat finanțatorului Armando Popescu, care și-a pierdut tatăl în această dimineață, jucătorii lui Mihai Manea afișînd după deschidereaa scorului un tricou cu mesajul „Alături de Armando”.

Partida, disputată pe un teren aproape impracticabil, a avut și un moment neplăcut, cu tentă rasistă, atacantul nigerian al oaspeților Anagor părăsind terenul pentru câteva minute pentru că i s-a strigat „cioară” de către un spectator! În tribune s-a aflat și internaționalul român Gicu Grozav, al doilea joc la rând prezent la un joc al Performanței, unde este legitimat fratele său Ionuț.

*Mihai Manea: „Îi dedicăm victoria lui Armando!”

Principalul nostru adversar în acest joc a fost starea terenului și consider că scorul putea fi mult mai mare. Îi dedicăm acest succes lui Armando Popescu, ce trece prin momente dificile. Sunt mulțumit de parcursul din acest retur și îi felicit pe jucători. Zilele viitoare începem să ne facem strategia pentru sezonul viitor„, a declarat Mihai Manea.

 

 

*2-0, MIN. 50: TINEIU a majorat avantajul cu un șut de la marginea careului, ce l-a păcălit pe Mikloș, fostul portar al gazdelor, ce a scăpat balonul în poartă.

Performanța s-a dezlănțuit în actul secund, mai irosind o ocazie prin Seiwerth (57), pentru ca peste două minute vizitatorii să solicite penalty. Finalul l-a adus în prim-plan pe Cl. Oara, ce a ratat două ocazii mari în minutele 85 și 86!

*Anagor a părăsit temporar terenul din pricina unor apelative rasiste: „cioară”!

Atacantul nigerian al oaspeților Joseph Anagor a părăsit temporar terenul din pricina unor remarci rasiste din tribune. Nervos atacantul de culoare a ieșit din teren în minutul 36, dându-și jos tricoul, lăsându-și echipa în inferioritate tip de 2-3 minute. Din acest motiv a fost avertizat de central, Angor țipând nervos la ieșirea din teren: „Nu înțeleg de ce mă înjură de mamă și mă fac cioară, la un meci fără miză„. Antrenorul gazdelor Mihai Manea a dat dovadă de un remarcabil spirit de fair-play și a mers după acesta la vestiare, convingându-l să revină în teren, printr-un gest admirabil, un sărut pe frunte. „La fotbal se întâmplă și asemenea lucruri neplăcute, regretăm acest incident ce nu ne face cinste„, a declarat Mihai Manea, antrenorul gazdelor.

*”Alături de Armando”

După gol, ighienii i-au dedicat reușita lui Armando Popescu, afișând un tricou: „Alături de Armando”. Prima repriză a fost una săracă în fotbal, fără nicio ocazie, cu excepția golului. Un teren extrem de dificil, mocirlos, a împiedicat construcția, momentele cheie fiind penalty-ul lui Fetița și ieșirea din teren a lui Anagor, din motive rasiste!

*1-0, MIN. 27: FETIȚA a deschis scorul din penalty, după o fază la care Seiwerth a fost faultat de Artimon, oaspeții protestând după această decizie

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria tatălui lui Armando Popescu, decedat în această dimineață.

Cartonașe galbene: Trifa (13), Circov (33), respectiv Artimon (26), Codrea (33), Ștefănescu (36), Anagor (38), S. Stoica (52)

Din distribuţia singurei competitoare din Alba ce evoluează pe teren propriu în runda de final va absenta Oniche – accidentat.

Performanţa: Zăvoi – Miroiu, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean – I. Grozav, Trifa (55, M. Cristea) – Fetiţa (90, Coltor), Circov (65, Oara), Tineiu – Seiwerth (87, Oprița); rezerve Dr. Pop – Ciorchină, Cr. Păcurar. Antrenor Mihai Manea.

Millenium: R. Mikloș – Fl. Olariu, R. Artimon, Ciobănică (53, Leucă), Cohuț, Ștefănescu, S. Stoica, D. Codrea, M. Olariu (46, Semeneu), Pricop, Anagor; rezerve Mihălceanu. Antrenor Sorin Badea.

[nggallery id=4042]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea