Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, fostul unirist, campion în Belgia, cu Anderlecht | Un milion de euro în plus pentru Gigi Becali

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internaţionalii români Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu au devenit campioni în Belgia cu Anderlecht, care a câştigat al 34-lea titlu din istorie, cu o etapă înainte de final.

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Nicolae Stanciu, cel care în 7 mai a împlinit 24 de ani, este la primul titlu extern din carieră, acesta mai având în palmares două titluri cu Steaua Bucureşti, o Cupă a României şi o Supercupă.

Ex-uniristul, cel mai important transfer din istoria clubului belgian, a reuşit în această stagiune 8 goluri şi 7 pase decisive, în tricoul „alb-violet”, în toate competiţiile, în acest moment fiind cotat la 7 milioane de euro pe transfermartk.de.

Cumpărat de la Steaua Bucureşti contra sumei de 7,8 milioane de euro, în vara trecută, Stanciu a mai adus formaţiei FCSB încă un milion de euro, drept bonus, pentru câştigarea titlului.

Trupa lui Chipciu (titular) și Stanciu (rezervă) s-a impus cu 3-1 în meciul jucat în deplasare cu Charleroi, grație reușitei lu Teodorczyk și „dublei” lui Bruno. Anderlecht are deja un avans de 7 puncte față de FC Bruges, ocupanta poziției secunde, cu o etapă înainte de final.

Sursa foto: Digisport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea