Rămâi conectat

Sport

FOTO: Naoko Hashimoto, japoneza achiziţionată de Volei Alba-Blaj! *Ridicătoare asiatică sub comanda lui Gajic

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Naoko Hashimoto Volei Alba Blaj 2Coordonatorul japonez Naoko Hashimoto (30 ani) este ultima achiziţie a formaţiei Volei Alba Blaj! Jucătoarea ce a evoluat în campionatul 2013-2014 în „Ţara Soarelui Răsare” la JS Marvelous o va substitui pe experimentata Luminiţa Trombiţaş şi va avea contracandidată pe post pe o altă „stranieră”, braziliana Jacqueline Souza (28 ani, Rio Do Sol).

*A mai jucat în Europa!

Componentă a echipei naţionale a Japoniei (argint la Campionatele Asiei în 2013), Hashimoto are la activ cluburile Shujitsu şi Hisamitsu Springs (Japonia), Angelholms (Suedia, 2009-2011), JT Marvelous (2011-2012), Volero Zurich (2012-2013).

*Multiple medalii

Jucătoarea asiatică, o inedită prezenţă în voleiul autohton măsoară 1.72 metri şi cântăreşte 63 kilograme. „Credem că am realizat un transfer important. Naoko a mai jucat 3 ani în Europa, este disciplinată şi am avut referinţe excelente în cazul său. Acum putem spune că s-a încheiat campania de transferuri”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. Naoko a câştigat cupa şi campionatul Elveţiei (2012-2013), de două ori titlul în Suedia şi cNaoko Hashimoto Volei Alba Blaj 1el al Japoniei (2007). A fost declarată cea mai bună ridicătoare din Suedia (2010, 2011) şi MVP-ul campionatului Suediei în 2010.

*Straniere din Belarus, Brazilia, Japonia şi Cehia

Pe lângă reprezentanta samurailor, lista achiziţiilor cuprinde încă 4 straniere: Martina Utla (Cehia, componentă a naţionalei ţarii respective, Germania, VolleyStars Thuringen), Natasha Matseichyk (Belarus, venită de la Zhetysu, campioană în Kazakhstan, 29 de ani, centru, componentă a echipei naţionale), Jaqueline Souza (Rio Do sol) dar şi Ioana Nemţanu (25 de ani, pe postul de extremă, Elveţia, Volley Köniz, componentă a naţionalei României).

Volei Alba Blaj, club înfiinţat în 2011 va debuta în toamnă în Cupele Europene, după ce ediţia trecută a cucerit medaliile de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea