Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos – Energia Săsciori 6-0 (3-0) | Viitorul Sântimbru a învins la Daia Română și se menține lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos a câștigat la pas, scor 6-0 (3-0) cu codașa Energia Săsciori, după un meci ce s-a disputat într-un singur sens. În celălalt meci important la vârf, Viitorul Sântimbru a învins la Daia Română, scor 2-1 (2-0) și se menține lider, cu două puncte avans față de Euro Șpring, pe care o va întâlni etapa viitoare într-un derby, pe teren propriu.

*Daniel Tat, gol la seniori la nici 16 ani!

Golurile au fost înscrise de I. Tătar (24) – o execuție superbă, I. Preda (37) – cap după un corner și Stoianof (44, penalty). După pauză au mai punctat Gavrilă (68) – reluare din centrul careului și Bratima (72) – șut violent de la 15 metri. Bucuria a fost desăvârșită de juniorul Daniel Tat (82), cel care la 15 ani și 8 luni a marcat primul său gol la seniori.

Sub comanda lui Dan Mănăilă, vințenii rămân singura echipă ce nu a primit gol în returul Ligii a IV-a, jocul fiind unul la discreția candidatei la promovare, ce a reușit cea mai categorică victorie din retur. Mureșul este la egalitate de puncte cu Șurianu, cu 46 de puncte, pe care a depășit-o la golaveraj.

Pe terenul secund al arenei „Cetate”, în condițiile unei ploi agasante, echipa lui Mănăilă n-a avut nicio emoție, controlând autoritar jocul. Vizitatorii nu au rezistat decât o jumătate de repriză, buturile Energiei fiind asediate de o echipă dornică să facă golaveraj pe seama unui oponent modest.

În celelalte partide Inter Ciugud – Cuprirom Abrud 2-2 (0-2): Ad. Păcurar (70, penalty), D. Ursu (75), respectiv Avram (11), Miheț (21). Punct important smuls de „lanterna roșie”, care a condus cu 2-0, dar a jucat din minutul 72 în inferioritate numerică, fiind eliminat Corpade.

Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 1-2 (0-2): Ad. Hăprian (57), respectiv Drăghiciu (22), Sularea (31)

[nggallery id=1917]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea