Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: FC Hermannstadt – Industria Galda de Jos 2-0 (1-0) | În ultima repetiţie, a treia înfrângere la rând pentru găldeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ultima repetiţie înaintea startului eşalonului terţ, Industria Galda a pierdut în deplasare cu FC Hermannstadt, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, scor 0-2 (0-1), golurile fiind înscrise de Adrian Cîrstean, fostul atacant al Metalurgistului Cugir, în minutele 43 și 68.

Al doilea gol a fost marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, contestată de Industria, fază la care Cernea a fost eliminat pentru proteste.

Spre deosebire de jocul anterior, formația din Galda a evoluat la un nivel superior, principalele ocazii fiind ratate de R. David

Este o reeditare a duelului de săptămâna trecută, când sibienii s-au impus cu același scor 2-0.

Găldenii au înregistrat al treilea eşec în jocurile de verificare,  al doilea la rând cu FC Hermannstadt, la același scor, primul fiind insuccesul de la Cluj, cu „U” Cluj scor 2-3.

Formaţia lui Paul Ciucă a bifat al doilea meci de pregătire în care nu a înscris, în compania unui adversar extrem de puternic, FC Hermannstadt, ce tinde să promoveze în eşalonul secund.

FC Hermannstadt: Moldovan – Straulea (Cristiu – min. 75), Crisan (Oita – min. 70), Pirvulescu, Medesan, Dâlbea (Bratima – min. 70), Necsulescu (Piko – min. 75), Neacsa (Unguru – min. 75), Tatar (Petrescu – min. 70), Monea si Cirstean (Fotescu – min. 70).

Industria: Iancău – Olar, Cioplântă, Haiduc, Boancă – D. Lupșan, G. Goronea, Costea, Cernea, Frențiu – R. David; au mai intrat S. Mureșan, Weiner, Baghiu, P. Man, D. Mândroc (Unirea Alba Iulia, în probe); învoiți Căt. Ștef, Rodean, Al. Man, Cioară, Vonya, D. Popa.

Sursa text-foto: Gligor UDREA

[nggallery id=3483]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea