Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Expoziție de pictură pe sticlă, la Framm’s, în Alba Iulia, cu lucrări realizate de juniorii de la Clubul de Arte Plastice Picasso

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

expozitie juniori club picasso alba iulia 10Duminică, începând cu ora 15.00, micuții de la Clubul de Arte Plastice Picasso Junior, însoțiti de invitații lor, au umplut cafeneaua Framm’s din Alba Iulia.

Vernisajul a debutat cu o mică prezentare a expoziției, care a cuprins pe lângă picturile pe sticlă ale celor mici, cărticele de povești, gândite și ilustrate chiar de elevii clubului precum și câteva lucrări abstracte, realizate în ulei și acrilic pe pânză, care aprțin Iuliei Todică, Nicoletei Lăpadat și lui Alexandru Szoke. 

Micii artiști au avut ocazia să își prezinte singuri lucrările în fața invitaților, fiind încurajați de o mare de aplauze.  Punctul culminant al evenimentului l-a reprezentat, însă, workshopul de creație plastică, care a precedat vernisajul.

Toți copiii prezenți au avut ocazia să își încerce abilitățile în tehnica quiling (rulare a hârtiei tăiate fâșii). Aceștia au avut parteneri de nădejde în procesul de creație, întrucât părinții, bunicii sau prietenii le-au fost alături.

Finalul evenimentului a fost marcat de o scurtă ceremonie de premiere a micilor expozanți și participanți ai workshop-ului.

Cafeneaua  Framm’s rămâne gazdă a expoziției o săptâmână, așadar, doritorii care nu au reușit să ajungă la eveniment, sunt invitați, în decursul acestei săptămâni, să admire lucrările celor care au expus.

Gândurile organizatorilor: Evenimentul s-a ridicat la așteptările noastre, chiar le-a depășit. Copiii au fost extraordinari și ne mândrim enorm cu ei! Le mulțumim că știu să ne aducă oricând zâmbetul pe buze, prin bucuria și puerilitatea lor de a înțelege viața. Mulțumim, de asemenea, tuturor invitaților prezenți, pentru susținerea lor și colaboratorilor, care au ajutat la organizarea acestui eveniment.

[nggallery id=2362]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea