Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Phoenix Galaţi 90-82, în ultima reprezentaţie a anului în faţa fanilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - Phoenix Galati 6În ultimul joc al anului susţinut în faţa fanilor, CSU Alba Iulia a învins în Sala „1 Decembrie 1918”, pe Phoenix Galaţi, scor 90-82 (28-21, 22-15, 20-22, 20-24), partida contând pentru etapa a 14-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Partida a fost una spectaculoasă, cu o frecvență numeroasă la finalizare, la pauza mare fiind un scor detașat în favoarea echipei lui Miroslav Popov: 50-36. Emoții au fost pentru echipa albaiuliană, inclusiv în ultimul parțial,

În fața a aproximativ 250 de fani, CSU a încheiat jocurile de pe teren propriu din 2015 cu o victorie, conturată abia în partea secundă a jocului. Asta după ce în sfertul al treilea, vizitatoarele s-au apropiat periculos, la numai două puncte (52-54). O impresie plăcută a lăsat Elena Dincă autoarea a trei coșuri de trei puncte, în momente importante.

*Fără Logan – bolnavă!

Asia Logan a absentat din distribuția studentelor din motive medicale, o enterocolită care a împiedicat-o să evolueze împotriva formației de la malul Dunării.

Echipa lui Miroslav Popov mai are până la finele acestui an două confruntări externe, la Timişoara, miercuri, 23 decembrie şi la Târgovişte, luni, 28 decembrie.

 

A fost al 5-lea joc consecutiv câştigat de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL).

Duminică, de la ora 18.00, tot în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, CSU 2 Alba Iulia va întâlni Danzio Timişoara în Liga 1 (al doilea eşalon valoric)

Nu putem încheia fără a aminti de amenda aplicată de ISU Alba clubului CSU Alba Iulia, în valoare de 2700 de lei, pentru acele scaune scoase temporar din sală.

Au marcat: Jelena Antic – 22 (cea mai bună jucătoare a gazdelor), Mariah King – 18, Adriene Webb –  14, Vanessa Abel – 11, Elena Dincă – 9, Sonia Ursu – 9, Stefka Miteva – 7.

[nggallery id=1451]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea