Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Lugoj – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 2-2 (1-1) | Selagea a egalat în minutul 88, „alb-negrii’, neînvinşi în deplasare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csm-lugoj-unirea-alba-iulia-1AFC Unirea 1924 Alba Iulia a remizat la Lugoj, în etapa a 8-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, scor 2-2 (1-1),”alb-negrii” conduşi de Radu Andone,  rămânând neînvinşi în jocurile externe.

O partidă dramatică, în care Unirea a condus cu 1-0, gazdele au întors scorul, însă căpitanul Selagea a egalat în minutul 88, cu o execuţie elegantă (un lob de la 16 metri), mijlocaşul unirist fiind MVP-ul partidei, cu un gol şi o pasă decisivă!

Vizitatorii au reuşit să egaleze deşi se aflau în inferioritate numerică! Etapa următoare, uniriştii întâlnesc Ripensia Timişoara, existând posibilitatea ca întâlnirea să se dispute la Ighiu, în loc de Zlatna.

*Crăciunesc, eliminat în minutul 83!

La pauză scorul a fost 1-1, Sulea (22, prima reuşită pentru „alb-negri”) a deschis scorul la pasa lui Selagea, iar gazdele au egalat prin  Livan (29, şut de la 20 de metri). Portarul Cătălin Suciu este învins întâia oară în deplasare în acest sezon, după 299 de minute.În mintul 75, Bozian a marcat dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, fază precedată de un penalty neacordat oaspeţilor în minutul 73, la Lăsconi, după gol, Crăciunesc trimiţând în bară în minutul 80, trei minute mai târziu acesta fiind eliminat pentru cumul de avertismente.

Radu Andone a făcut trei modificări în primul unsprezece, titularizându-i pe Sulea (ce i-a răsplătit încrederea cu o reuşită), F. Morar (în premieră titular) şi Ad. Matei (revenit după accidentare), rămânând rezerve Lăsconi, B. Ştef şi M. Oprea. În plus, Crăciunesc a evoluat în centrul liniei defensive.

*Radu Andone: „Mulţumit de rezultat şi atitudinea jucătorilor”

Sunt mulţumit de rezultat, dar şi de atitudinea jucătorilor, care au reuşit să revină în joc după ce gazdele au preluat avantajul pe tabelă. Fotbaliştii noi care au intrat în primul unsprezece şi-au făcut treaba, au ajutat echipa. Am făcut un meci bun, dar suntem puţini supăraţi întrucât puteam învinge în prelungiri. Încet încet, de la meci la meci încercăm să ne creăm o identitate. Copiii sunt de apreciat că aleargă şi îşi doresc. Ne dorim să aducem foarte mult şi prima victorie pe teren propriu. „, a spus antrenorul Radu Andone.

*Dăscălescu: „Ca şi consistenţă, am făcut cel mai bun joc al campionatului”

Ca şi consistenţă, am realizat cel mai bun joc al nostru din acest sezon. Am avut puterea să revenim de la 1-2, în inferioritate numerică şi doar neispiraţia lui Bogdan Ştef a făcut să nu câştigăm, într-o situaţie singur cu portarul, acesta încercând să marcheze printr-o execuţie de efect, la ultima fază a meciului. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea şi determinarea avută în acest joc„, a declarat preşedintele Mihai Dăscălescu.

 

AFC Unirea: Căt. Suciu – Ioani, Mardare, Crăciunesc, Ad. Matei – Selagea, Goguța – Scheau (69, Lăsconi; 89, Onacă), F. Morar (58, B. Ştef), S. Culda, Sulea (84, M. Oprea);  rezerve Petric, Scrob, Joldeș. Antrenor Radu Andone.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea