Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CIL Blaj – CS Ocna Mureș 1-2 (0-1), în disputa pentru locul secund | Final incendiar în „Mica Romă”, victorie importantă pentru Soda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a trecut și peste hopul numit deplasarea în „Mica Romă” și a mai făcut un pas important spre terminarea stagiunii pe locul secund în Liga a IV-a.

Ocnamureșenii nu au cunoscut gustul eșecului în retur, la fel ca și Șurianu Sebeș, campioana Ligii a IV-a, ceel două formații urmând să se dueleze în ultima rundă, pe „Stadionul Dragostei”, partidă ce va decide ocupanta locului secund

Golul lui A. Gabor, din startul meciului, minutul 6, a turnat o nouă suplimentară de suspans într-un duel care și așa se anunța „tare”. CIL Blaj a început să preseze, a controlat ostilitățile și a reușit să egaleze în minutul 84, din penalty prin D. Pop. Bucuria nu a durat mult, întrucât, un alt „veteran” al ocnamureșenilor, V. Rațiu a marcat două minute mai târziu, la o fază fixă, iar CS Ocna Mureș s-a distanțat la 6 puncte de pretendentele la locul secund, Viitorul Spicul Daia Română (joacă deseară) și Transalpina Șugag (eșec ieri la Petrești).

Alte partide:

*Gaz Metan Valea Lungă – Energia Săsciori 1-3 (1-1)

Marcatori: V. Pușcă (19), respectiv Petruse (44, penalty), Fîntînă (47, 59) Două cartonașe roșii pentru gazde, în min. 43, A. Moldovan (Gaz Metan), respectiv min. 89, S. Vasiu.

Două eliminări în tabăra gazdelor, ce au condus cu 1-0, însă Energia a reușit a 4-a victorie la rând și al 7-lea meci fără eșec

*Fortuna Lunca Mureșului – Dalia Sport Daia Română 1-1 (1-0), au marcat V. Zoltan (19), respectiv Mura (54)

Sursa foto: Soda Ocna Mureș, facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea