Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Cei mai frumoși și talentați căței s-au întrecut duminică într-un mega show la Alba Mall! Concursuri, parada căţeilor, demonstraţii de talent, ţinute vestimentare şi multe alte surprize

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de duminică, 14 mai, a adus la Alba Iulia un eveniment inedit: un mega show al …. dog starurilor la Alba Mall. Zeci de căței însoțiți de stăpânii lor au participat la mega evenimentul dedicat blănoșilor.

Incinta centrului comercial Alba Mall a găzduit duminică începând cu ora 14.00 un eveniment inedit: Animal Fun, eveniment aniversar Zoomania, multe concursuri și voie bună, dar și prilej pentru patrupezi și stăpâni de a socializa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Organizatorii au pregătit mai multe concursuri la care cățeii și-au demonstrat talentele și și-au expus frumusețea.

Concursul CUŢU SHOW a fost destinat atât câinilor cât şi stăpânilor. 20 de participanți au avut de trecut de următoarele probe: defilare și prezentare proba de refuz a hranei de la o persoană străină și proba de talent.

CĂŢEI CU STIL a fost o probă de concurs destinată atât câinilor cât şi stăpânilor. 23 de blănoși au defilat pentru a-și prezenta cele mai inedite și la modă hăinuțe sau accesoriile de natură vestimentară. Copilașii asortați vertimentar cu animăluțele lor au făcut deliciul publicului, fiind și un plus dacă propietarul câinelui s-a asortat cu acesta la articolele sau accesoriile vestimentare.

Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister au fost doi căței din rasa Bichon: Miss Apica și Mister Pufi.

Cei mai buni prieteni ai omului s-au bucurat și de un meniu de gală și şedinţe foto ad-hoc.

De asemenea, pe tot parcursul evenimentului, s-a desfășurat și o sesiune de adopţii pentru catelusii de la Asociația Arche Noah Transilvania, în cadrul căreia cei mai frumoși puiuți au încercat să își găsească o căsuță alături de cei care i-au îndrăgit pe loc.

Exclusiv pentru clienţii ZooMania din data de 14.05.2017 care vor achiziţiona produse între orele 10-17, se va organiza și TOMBOLA ANIMAL FUN. Extragerea se va face pe baza numărului de bon emis în ziua şi fusul orar mai sus menţionate. Extragerea va avea loc la ora 18:00, premiul constând într-un voucher în valoare de 100 lei.

[nggallery id=3943]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea