Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Ce nebunie în Liga a IV-a, Rapid CFR Teiuş – Olimpia Aiud 4-4 (3-2)! Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, de la 2-4, „tripla” lui Gh. Râşniţă – insuficientă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rapid-teius-olimpia-aiud-48Terenul la limita impracticabilului nu a împiedicat o spectaculoasă derulare a ostilităţilor în disputa dintre Rapid CFR Teiuş şi Olimpia Aiud, încheiată 4-4 (3-2), cu oaspeţii marcând ultimele două goluri în inferioritate numerică (eliminat Şuşman în minutul 52), ultima reuşită fiind semnată de antrenorul-jucător Remus Ţălnar. Olimpia a fost condusă cu 2-0, 3-1 şi 4-2, dar a reuşit minunea şi a smuls un punct mare lângă „Gară”.

Au marcat Gh. Râşniţă (2, 8, 66), R. Domşa (29), respectiv Ciubucă (14), Horvat (32), A. Bălan (78, penalty), Ţălnar (84)

*Răşniţă, 9 goluri din 10 pentru feroviari

Teiuşenii au început tare, aveau 2-0 după nici 10 minute, graţie dublei golgheterului Gh. Râşniţă, ce scrie un record rapid-teius-olimpia-aiud-35incredibil, având 9 din cele 10 goluri înscrise de echipa sa în aceste 7 etape! Cu un efectiv redus numeric, dar o singură rezervă, Olimpia a reintrat în joc, a punctat prin Ciubucă, însă până la pauză fiecare echipă a mai înscris câte un gol, avantajul fiind minim în favoarea Teiuşului.

La reluare, Olimpia a primit două lovituri în 20 de minute,  Şuşman a văzut roşu în minutul 52,apoi gazdele distanţându-se, după ce Râşniţă a marcat a treia oară (66). Era 4-2 pentru Rapid, dar nebunia a fost în final, când în 6 minute, aiudenii au restabilit egalitatea, în inferioritate, iar disperarea amfitrionilor, ce au ajuns cu portarul Georgian Costea în careul advers nu a fost suficientă… Teiuşul a pierdut două puncte, deşi a jucat aproape o repriză în superioritate numerică şi a condus mereu pe tabelă!

[nggallery id=2839]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea