Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Avântul Reghin – Industria Galda de Jos 2-1 (1-0) | Echipa lui Paul Ciucă a terminat pe locul al treilea, clasare meritorie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avantul Reghin - Industria Galda 9În derby-ul ultimei etape a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, Avântul Reghin – Industria Galda de Jos 2-1 (1-0).

În ciuda acestui eșec, găldenii au realizat o clasare meritorie, pe poziția a treia a podiumului, Unirea Jucu fiind învinsă acasă de Sănătatea Cluj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Paul Ciucă: „Este o clasare istorică, de pus în ramă”

La Reghin am pierdut pe greşeli grave de arbitraj, dar până la urmă rămâne această clasare pe poziţia a 3-a, una istorică şi demnă de pus în ramă. Pentru acest parcurs merită felicitări jucătorii, conducerea tehnică şi administrativă a echipei, primăria din comună, pentru că ne-a sprijinit şi nu în ultimul rând suporterii care ne-au susţinut în permanenţă, şi la bine şi la rău„, a declarat antrenorul Paul Ciucă

Scorul a fost deschis de Merdariu (38), fază la care găldenii au acuzat o poziție flagrantă de ofsaid și au protestat îndelung. Scorul a fost majorat de Deszy (60), după o minge respinsă în față de Ștef, la șutul lui Truță. Industria a redus handicapul prin Cr. Bodea (90) – șut la colțul lung. Finalul a fost încins, A. Luca (Avântul Reghin) fiind eliminat în minutul 90+2.

Găldenii au acuzat arbitrajul, primind primul gol din ofsaid, iar în minutul 80, Al. Man nu a primit un penalty, deși a fost faultat în careu.

*Primul gol, din ofsaid!

O altă fază litigioasă a fost în minutul 34, când pentru un henț discutabil la Bodea, a fost dictat un penalty, de către o femeie, centralul Iuliana Demetrescu, apărat de Căt. Ștef, la execuția lui Murar.

În minutul 40, A. Câmpean a ratat egalarea, șutând în bară, iar în minutul 25, Cernea a șutat pe lângă, la o lovitură liberă executată de Bodea.

Avântul: Iakob – Inta, Merdariu, Dumbrăvean, Sîplăcan, Gliga, P. Luca, Covaciu, Truță, Murar, Dezsi; rezerve Negru, A. Luca, Gabor, Modra, Fulop, Colța, Csog.

Industria: Căt. Ștef – Cioplântă (83, Olar), Haiduc, Al. Man, Boancă, Frențiu, P. Medrea, Cr. Kilin, Bodea, Cernea (81, Cioară), A. Câmpean (72, S. Mureșan); rezerve Leba, F. Morar.

Foto, text: Gligor UDREA

[nggallery id=2181]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea