Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atleţii de la CSO Cugir medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional la Cros *Cinci medalii naţionale pentru sportivii de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir atletism2La finele săptămânii trecute, în staţiunea Baile Felix s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de Cros pentru copii 1, 2, 3 şi juniori 3, concurs la care CSO Cugir, prin secţia de atletism a avut la start un număr de 19 sportivi, antrenaţi de prof. Gheorghe Hăprian. Competitorii de sub Drăgana au reuşit o serie de rezultate notabile, adunând o preţioasă zestre, formată din 5 medalii, dintre care una de aur şi 4 de bronz, afirmându-se iar pe plan naţional, după un deceniu şi jumătate.

Titlul de campioană la această întrecere a fost obţinut la categoria Copii 2, echipe masculin, prin Antonio Borzaş, Gyapias Miklos, Valentin Pantilescu, Ciprian Măgureanu, Emil Mihai şi Antonio Corciovă. La categoria Copii 1 masculin, echipa de cros s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, cucerind medalia de bronz. CSO Cugir a fost reprezentat de Paul Paraschiv, Ionică Urîtoiu, Cătălin Cheşcheş, Mihai Cugirean şi Marius Martin.

Fetele de categoria Copii 3, de asemenea şi-au adjudecat medaliia de bronz, pentru CSO concurând Corina Mătâcă, Aida Măgureanu, Ana Jinariu şi Alexandra Colhon. Seria performanţelor realizate de sportivii cugireni a fost întregită şi de rezultatele individuale trecute în dreptul lui Paul Paraschiv (copii 1, masculin) şi Corina Mătâcă (feminin, copii 3), aceştia reuşind să cucerească medaliile de bronz. „Faţă de obiectivele pe care ni le-am propus cu un an în urmă, aş putea spune că 95 la sută au fost atinse. După o absenţă de 15 ani atletismul cugirean reuşeste să revină pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere într-un Campionat Naţional de atletism. Lucrul acesta a fost posibil mulţumită primarului Adrian Teban care a readus sportul cugirean acolo unde îi este locul, precum şi directorului clubului Adrian Mihai, care ne-a sprijinit şi ajutat în tot ce înseamnă procesul de pregătire, persoane cărora ţin să le mulţumesc pe această cale”, a precizat antrenorul Gheorghe Hăprian (CSO Cugir).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea