Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Acțiune de verificare a taximetriștilor, în Alba Iulia: 18 amenzi, în valoare de peste 5.200 de lei, în doar 12 ore  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii şi reprezentanţii RAR au verificat peste 50 de taximetre din Alba Iulia, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop creşterea siguranţei circulaţiei cu acest tip de mijloc de transport precum şi verificarea modului în care este respectată legislaţia din domeniu.

taxi-politiaLa data de 27 septembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Alba Iulia şi reprezentanţi ai Registrului Auto Roman Alba, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane, în regim taxi. Acţiunea a vizat atât verificarea stării tehnice a autoturismelor cât şi modul în care este respectată legislaţia aplicabilă acestui domeniu de activitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cele 12 ore de acţiune, au fost verificate 56 de taximetre şi au fost constatate 18 abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 5.250 lei, De asemenea, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Dintre tipurile de abateri sancţionate amintim viteza excesivă, neportul centurii de siguranţă, emiterea de noxe peste valoarea admisă, folosirea unor anvelope uzate, prezenţa unor defecţiuni tehnice dar şi abateri de la Legea 38 din 2003 privind transportul în regim taxi.

[nggallery id=2726]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în ziua Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea