Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: ACCIDENT rutier pe DN 67C, între Săsciori și Petrești. Motociclist rănit după o coliziune cu un autoturism

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

motociclist ranit08Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Sebeșel a fost rănit într-un accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 14.30, pe DN 67 C, între Săsciori și Petrești.

Acesta se deplasa pe o motocicletă, iar potrivit unor martori, a vrut să depășească mașina din fața sa, care la rândul ei s-a angajat în depășirea unui biciclist, și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului, motociclistul, P.V., a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul care se deplasa în același sens de mers.

Mașina implicată în accident, marca Hyundai, a fost condusă de D.I. în vârstă de 41 de ani, din Sibiu.

Ambii, atât motociclistul cât și șoferul autoturismului, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE, IPJ ALBA: La data de 02.09.2016, în jurul orelor 14.50, P.L.O., de 32 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce circula pe o motocicletă, pe DN 67 C, la kilometrul 142, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi care era condus de un bărbat de 41 de ani, din judeţul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, motociclistul  a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: Ghiță Nicoară

[nggallery id=2599]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea