Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ecologizare de toamnă, în 12 noiembrie, la Cugir. Cetățeni cărora le pasă de natură, invitați să curețe zonele Râul mare, Râul mic, Poiana cu goruni și Valea Grușeri

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ecologizare-cugirÎn cadrul activităților anuale, Asociația Moto ”Lupii Sigidavei” din Cugir, în parteneriat cu Primăria orașului, organizează sâmbătă, 12 noiembrie 2016, începând cu ora 10.00, o activitate de ecologizare în zonele Râul mare, Râul mic, Poiana cu goruni și Valea Grușeri.

Acțiunea este la a 6-a desfășurare, iar activitatea durează șase ore, între 10.00-16.00.

Partener în cadrul activității va fi Primăria orașului Cugir, care va fi responsabilă şi de acţiunea de colectare a sacilor cu deşeuri din zonele indicate de organizatorii acestei acţiuni, precum şi de echiparea participanților cu saci și mănuşi.

Ținta sunt locurile unde cetățenii ies la recreere, locurile unde nu sunt spații special amenajate pentru colectarea deșeurilor. La fiecare acțiune se urmărește extinderea ariei ecologizate.

Vor participa membrii clubului moto ”Lupii Sigidavei”, prieteni și cetățeni cărora le pasă de natură.

”De două ori pe an facem ecologizări a zonelor turistice – de regulă drumurile de la marginea pădurilor și a celor de agrement. Vă așteptăm în număr cât mai mare să luați parte la ecologizare. Fiți alături de noi și arătați că vă pasă de orașul în care trăiți. Haideți să încercăm să le schimbăm mentalitatea persoanelor ce confundă natura cu coșul de gunoi. Sperăm ca vremea să țină cu noi, în caz contrar schimbăm data”, au declarat organizatorii.

Persoana de contact: Bogdan Suciu (tel. 0761.653.896).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea