Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: Halloween Party pentru copii, la Alba Mall. Concurs de costume și dovleci, premii și candy bar, la cea mai grozavă petrecere din oraș

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

halloween-party-alba-mallSărbătoarea de Halloween va fi marcată și în acest an la Alba Mall, printr-o petrecere grozavă organizată duminică, 30 octombrie. Este vorba despre ”Malloween party”, seara în care ”orașul din orașul” tău se transformă într-un tărâm al magiei și al personajelor costumate.

Petrecerea este dedicată în special copiilor, care vor avea ocazia să-și etaleze costumele, dar și ”bostanii ciopliți”, în cadrul unor concursuri pregătite de organizatori.

”Pe 30 octombrie, de la ora 17.00, Alba Mall vă invită la cea mai mare întâlnire din Alba Iulia a spiridușilor, piraților, strigoilor, fantomelor și a altor personaje fantastice. Toți se vor înscrie într-un concurs îngrozitor de haios.

Duminică, atriumul din Alba Mall va găzdui două competiții având același rezultat: aplauze și premii pentru cele mai distinse vrăjitoare și cei mai voinici monstruleți, dar și pentru cel mai inspirat bostan decorat. Vor fi trei premii pentru cele mai frumoase costume și trei premii pentru dovlecii decorați cel mai bine.

Pentru fiecare categorie, premiul I este un voucher de 200 de lei, premiul II – un voucher valoric de 150 lei si premiul III – 100 lei. Voucherele sunt valabile doar și exclusiv în magazinul Diverta din Alba Mall”, transmit reprezentanții centrului comercial Alba Mall.

Juriul va „trâmbița” rezultatul final după vizionarea bostanilor și parada costumelor.

Chiar și cei care vor sosi la petrecerea Malloween mai puțin pregătiți, au posibilitatea de a se alătura  și de a se masca pe loc, cu o mască potrivită, pictată de ajutoarele spiriduși. Practic, sunt invitați la o sesiune de make-up tematic, care să le întregească ținuta de Halloween.

Nu vor lipsi dulciurile de la candy bar și nici ofertele speciale din magazine.

[nggallery id=2881]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă Proiectul filantropic „Dăruind vei dobândi!” a ajuns în 2024 la cea de-a doua ediție, fiind un real succes. Și anul acesta, înainte de Sfintele sărbători de Paște, elevii de la Seminarul Teologic Ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea