Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț (MP): Dumitrel poate nu are sânge în instalație. Dacă eram în locul lui le spuneam ”pa”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele MP Alba, Clement Negruț, a spus, vineri, că decizia lui Ion Dumitrel de a nu pleca din PNL este cauzată de lipsa de curaj, în contextul în care nu a fost nominalizat pentru funcția de președinte al CJ Alba la viitoarele alegeri locale.   

Clement Negrut01”Ce pot să spun, și sper să nu se supere pe mine, poate nu are un pic de curaj, un pic de sânge în instalație. Eu dacă eram Dumitrel și vedeam că era anunțat pe televiziuni, Hava candidatul PNL-ului la Alba Iulia (…) în secunda doi, știți ceva, măi, băieți, pa. Dădeam urgent un telefon, băi, primarilor din PNL, care vreți să veniți cu mine de mâine, nu la MP, poate nu-i place de mine, poate-l suna pe Băsescu și-i zicea, dă-l afară pe Negruț că vin eu”, a spus Clement Negruț.

Deputatul MP de Alba a continuat spunând că îl știe pe Ion Dumitrel ca fiind un ”băsist”.

Mircea Hava a fost validat oficial, luni, de conducerea PNL pentru candidatura la Primăria Alba Iulia, alături de alți 13 candidați pentru primăriile municipiilor reședință de județ.

În 2016, preşedinţii consiilor judeţene vor fi aleşi indirect prin vot secret al consilierilor judeţeni, cu majoritate simplă.

Alegerile locale 2016 ar urma să aibă loc în data de 5 iunie, urmând ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotărâri ale Guvernului privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea