Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cercetat în stare de libertate pentru că şi-a folosit arma în public

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Joi după-amiaza. T.I., de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută de art. 321 alin 1 Cod Penal. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că la data de 19.10.2011 în jurul orei 10,00, învinuitul s-a deplasat împreună cu cei doi fii ai săi la un punct de lucru din Câmpeni al unei societăţi comerciale din Roşia Montană, pentru a recupera o sumă mare de bani pe care pretinde că a împrumutat-o administratorului acestei societăţi. Deoarece proprietarul societăţii comerciale nu era prezent la punctul de lucru din Câmpeni, cei trei au ameninţat-o cu acte de violenţă pe administratoarea altei societăţi comerciale care funcţionează în acelaşi imobil. La plecare, după ce au părăsit incinta punctului de lucru, în timp ce urcau în autoturism, T.I. a tras de mai multe ori, în plan vertical, cu  un pistol cu bile de cauciuc pentru care deţine permis de armă, după care cei 3 au plecat cu autoturismul, fiind identificaţi ulterior de poliţişti, pe raza oraşului Abrud.
Parchetul Câmpeni şi-a însuşit propunerea formulată şi l-a prezentat pe T.I. instanţei de judecată iar în urma dezbaterilor aceasta a dispus cercetarea lui în stare de libertate. Pentru că nu prezintă pericol public. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea