Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Călin Gorcea (CSŞ Blaj) – locul doi la Salonic, Nicoleta Gânţa pe poziţia secundă la naţionalele de juniori 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristina ManLa Salonic în Grecia a avut loc un Concurs Internaţional atletism, ştafete, competiţie la care România a fost reprezentată de ştafetele masculine şi feminine  de juniori  4x400m şi 4x80m copii.Din lotul natonal a facut parte si atletul Călin Gorcea legitimat la CSŞ Blaj/CSA Steaua Bucureşti, iar rezultatul a fost unul bun având în vedere că a susţinut primul concurs din sezonul de vară, locul 2  atât pentru ştafeta masculină cât şi pentru cea feminină. La masculin locul 1 a fost ocupat de Grecia şi locul 3 Bulgaria. A fost o verificare bună în vederea  participării la Campionatele Mondiale de Juniori din SUA ce se vor desfăşura în luna iulie. De asemenea, la Bucureşti, la prima etapă a Cmpionatului Naţional de Juniori 2, Nicoleta Gânţa (CSŞ Blaj) a ocupat locul 2 în proba de 1500 m cu timpul de 4:51.

Este un debut bun pentru sportivii mei, dar greul. abia acum incepe. În weekend la Bucureşti este programată prima etapă a Campionatului Naţional de Juniori I unde vom participa cu 5 atleţi: Călin Gorcea 400m şi 200m, Alexandru Pintea 1500m şi 800m, Darius Cristea 3000m obstacole, Alexandru Maier 10000m şi Nicoleta Gânţa la 1500m, 800m. Sperăm în clasări cât mai bune”, a declarat antrenorul Cristina Man.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea