Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Avocatul albaiulian Andrei Nana va participa sub steagul Americii, la o competiţie de atletism, de 280 kilometri, în Italia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 29 martie, avocatul american născut în Alba Iulia, Andrei Nana, va participa în Italia şi va face parte din echipa Statelor Unite la competiţia de atletism, UltraMilano-Sanremo, o cursă care a fost special creată pentru automobile.

Concurenţii vor avea de parcurs aproximativ 280 kilometri, cu startul la Milano şi finalul la Sanremo. Traseul a fost creat în anul 1906, pentru automobilism, iar la acea vreme din cele 32 de echipe prezente la start, doar două autovehicule au ajuns la linia de sosire. În 1907 întrebarea s-a pus dacă este posibil ca distanţa să fie acoperita cu bicicleta.

Acum, 50 de atleţi din 20 de ţări vor trebui să parcurgă traseul în alergare. Albaiulianul Andrei Nana va fi însoţit anul acesta de alţi cinci atleţi americani.

În ultimii 2 ani Andrei a participat cu succes în 20 de maratoane de 160 kilometri sau mai mult, sau competiţii de 24 de ore, incluzând competiţia de elită, Spartathlon în Grecia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea