Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorii Mihai Manea şi Raul Oargă au revenit la Mureşul Vinţu de Jos!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorii Mihai Manea şi Raul Oargă au revenit la cârma echipei de Liga a IV-a Mureşul Vinţu de Jos, formaţie pe care au părăsit-o în urmă cu trei săptămâni!!!Banchet Muresul Vintu de Jos14

Au fost unele neînţelegeri şi neclarităţi, lucruri care s-au lămurit între timp, după noi discuţii purtate cu conducătorii echipei. Vreau să continuăm proiectul început anul trecut şi chiar să ridicăm ştacheta performanţelor. Sunt încrezător şi dornic să realizăm rezultatele râvnite„, a declarat Mihai Manea.

Citeşte şi: Mutări la AFC Unirea 1924 Alba Iulia: antrenorii Mihai Manea şi Raul Oargă, în staff-ul tehnic, Iulian Nichimiş revine pe „Cetate”!

Cei doi tineri tehnicieni albaiulieni au activat câteva zile în curtea formaţiei din Cetatea Marii Uniri, pe care au părăsit-o însă din motive neelucidate complet, revenind acolo de unde au plecat la mijlocul lunii iulie.

*Candidată la promovare!

În stagiunea precedentă, Mureşul a fost revelaţia sezonului bătându-se cu Performanţa Ighiu pentru accederea în Liga a 3-a, disputând şi finala Cupei României, pierdută în faţa aceluiaşi adversar. Odată cu plecarea din „Cetate”, la Mureşul Vinţu de Jos au revenit şi cei 5 jucători doriţi în „alb-negru”: Cl. Oara, Răcătăian, Javla, I. Grozav şi Gavrilă. În actualele condiţii, alături de Viitorul Sântimbru, o altă echipă activa pe piaţa transferurilor, Mureşul va reprezenta un contracandidat serios pentru formaţia condusă de Mihai Dăscălescu.

*Achiziţii importante: V. Ignat, Samoilă, M. Coman şi Marica

Comparativ cu sezonul precedent, sunt certe plecările lui Ov. Oniga (Olimpia Aiud) şi M. Cristea (Performanţa Ighiu). În luna octombrie, P. Muntean va reveni din Franţa, iar Ad. Neag (împrumutat de la Şurianu Sebeş) vrea să continue la Mureşul. Pe lista achiziţiilor se regăsesc doi foşti unirişti: portarul Vlad Ignat şi atacantul Al. Marica, alături de mijlocaşii Samoilă şi Coman (ambii Dalia Sport Daia Română), fotbalişti cu care se poartă tratative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea